Comunicat NTT DATA Romania

Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania: Am atins la sfârşitul acestui an fiscal o cifră de afaceri de 72.17 Mil EUR, în creştere cu 25.6%.

NTT DATA Romania a înregistrat o creştere de 25.6% a cifrei de afaceri în anul fiscal 2018-2019, ajungând astfel la o valoare de 72.17 Mil EUR, comparativ cu 53.4 Mil EUR aferentă anului fiscal anterior. Profitul companiei a înregistrat de asemenea o creştere, în procent de 11.83%, ajungând la o valoare de 5.86 Mil EUR. După o perioadă de creştere accelerată înregistrată în ultimii 3 ani a început un program amplu de transformare a structurii organizaţionale şi a proceselor de business care să pregătească compania pentru următoarea etapă de dezvoltare, odată cu revigorarea economiei mondiale. O componentă esenţială a acestei noi etape, o reprezintă proiectele inovatoare în detrimentul creşterii liniare bazate pe volum.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13346

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici