Consilierii de probaţiune din Bucureşti şi din alte 8 judeţe au intrat în grevă de avertisment

Consilierii de probaţiune din Bucureşti şi din alte 8 judeţe au intrat în grevă de avertisment

Consilierii de probaţiune din Bucureşti şi judeţele Arad, Braşov, Mureş, Sibiu, Suceava, Telorman, Timiş şi Vâlcea se vor afla în grevă de avertisment astăzi, 12.07.2018, în intervalul orar 10:00 – 12:00, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să declanşeze greva generală dacă revendicările lor nu vor fi soluţionate urgent de conducerea Direcţiei Naţionale de Probaţiune, respectiv a Ministerului Justiţiei. Pe perioada celor două ore în care se vor afla în grevă de avertisment, consilierii de probaţiune din Bucureşti se vor afla în faţa sediului Serviciului de Probaţiune Bucureşti, situat pe Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30 (Piaţa Romană).

 

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=12487

Versiunea: mobil  |  completa

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.