Cum reuşesc primăriile să ţină pasul cu tehnologia

Cum reuşesc primăriile să ţină pasul cu tehnologia

Asseco SEE a implementat în luna decembrie 2019, în cadrul Direcţiei de Mobilitate Urbană a Primăriei Sectorului 4, un proiect pentru semnătura digitală calificată a documentelor din fluxurile de lucru automatizate. Proiectul coordonat de către City Manager-ul Sectorului 4, dl. Ioan Gaf-Deac, reprezintă un pas important pentru Direcţia de Mobilitate Urbană, în direcţia digitalizării complete a instituţiei.
Implementarea acestui proiect face parte din strategia pentru digitalizare a Primăriei Sectorului 4, în sensul reducerii birocraţiei. Astfel, interacţiunea cu cetăţenii sectorului devine mult mai eficientă, uşoară şi transparentă. Totodată, instituţia beneficiază de o securitate sporită deoarece documentele semnate în format electronic dau garanţia că nu mai pot fi modificate sau alterate în vreun fel, în mod intenţionat sau din greşeală.



Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=14015

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici