Cursuri de salvamari acreditate, un proiect Salvalife

Cursuri de salvamari acreditate, un proiect Salvalife

Piscinele de agrement sunt destinatii foarte indragite de romani chiar si in sezoanele racoroase, fapt corelat cu numarul in crestere de spatii acoperite dedicate miscarii sau relaxarii in mediul acvatic. Un detaliu care scapa insa adesea celor ce aleg sa-si petreaca timpul liber in acest mod este obligativitatea operatorilor de a detine posturi de salvare acvatica si de prim ajutor.
Prezenta unui salvamar bine pregatit in zonele de agrement acvatic are rolul de a preveni accidentele si de a asigura sanse sporite la viata celor aflati in situatii limita. In consecinta, responsabilitatea pe care o poarta pe umeri salvatorii poate fi incredintata doar celor care detin o diploma acreditata de salvamar si sunt certificati sa faca parte din personalul pregatit pentru acordarea primului ajutor.

 

 


Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=14009

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici