Exporturile din primele şase luni au susţinut afacerile Antibiotice în plină pandemie

Exporturile din primele şase luni au susţinut afacerile Antibiotice în plină pandemie

Compania Antibiotice SA (simbol ATB) a remis Bursei de Valori Bucureşti, azi, 14 august, raportul ce cuprinde rezultatele economico-financiare aferente primului semestru al anului 2020.

Afacerea Antibiotice, în contextul pandemiei

Odată cu declanşarea pandemiei provocate de virusul SARS-CoV-2, la finalul primului trimestru din 2020, strategia organizaţiei a fost recalibrată pentru îndeplinirea a două obiective esenţiale.

• Sprijinirea sistemului medical românesc, puternic afectat de această criză fără precedent, cu medicamentele utilizate în schemele de tratament simptomatic şi asimptomatic pentru Covid 19.


Comunicat de presă furnizat şi asumat de Antibiotice SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=14432

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici