Gealan printre cele mai performante companii din tara

Si anul acesta compania Gealan Romania a reusit sa se numere printre cele mai performante companii din tara, clasandu-se pe primul loc in “Topul National al Firmelor” pentru domeniul Industria produselor primare/ Intreprinderi mijlocii.

Clasamentul a fost realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei pe baza situatiilor financiare inregistrate la nivelul anului 2006 iar criteriile de evaluare au fost aceleasi pentru toate domeniile de activitate, respectiv cifra de afaceri, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor si efortul continuu de dezvoltare.

“Se poate vorbi deja despre o traditie de premiant, firma Gealan numarandu-se incepand cu 2003 printre companiile de top atat la nivelul capitalei cat si la nivel national. Acest premiu continua sirul succeselor din anii anteriori, iar prezenta in clasament alaturi de celelalte companii onoreaza firma Gealan. Am reusit anul acesta in premiera sa patrundem si in clasamentul primelor 50 de companii din tara realizat de Coface Romania , pentru prestigioasa Business Week, fapt ce ne motiveaza ca si pe viitor sa continuam in aceeasi nota”, afirma Aurel Vlaicu, managerul general.

Planul de realizare a unei cifre de afaceri de 75 mil. Euro, in crestere cu 30% fata de anul trecut, investitiile de 7 mil. Euro pentru extinderea capacitatii de productie precum si programele de pregatire a firmelor partenere, producatoare de tamplarie PVC, in vederea alinierii la noile standarde europene reprezinta marturia performantei inregistrate de Gealan si la nivelul anului 2007.

Datorita proprietatilor de izolatie termica si fonica, dar si a rezistentei mari in timp, atribute constientizate din ce in ce mai mult de catre consumator, ferestrele termoizolante au devenit in ultimii ani o necesitate. Pe acest fond estimam o crestere a vanzarilor cu 25% pentru anul viitor, crestere datorata si accentuarii investitiilor in reabilitarea termica a cladirilor si in proiectele rezidentiale.

Mihaela Ionică

GEALAN România

Marketing

612 - 614 Iuliu Maniu Bvd

061129, Sixth District, Bucharest

Tel: +(021) 404.27.00

(Comunicat OTS. Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de Gealan România. Agenţia de presă MEDIAFAX nu îşi asumă în nici un fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestor comunicate.)

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici