În zilele 19-21 iulie va avea loc cea de-a treia regată a Cupei McCann 2013 – Regatta BMW -Beneteau, Marina Limanu, Constanţa

Life Harbour, una dintre cele mai mari marine private din România, care oferă servicii integrate de yachting, sailing training şi lodging, împreună cu NauticLife, unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa de ambarcaţiuni din România anunţă organizarea Regatei BMW-Beneteau, care va avea loc în perioada 19-21 iulie în Marina Limanu, Constanţa.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=6409

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de Medlife. MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

 

Versiunea: mobil  |  completa

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.