Ospitalitatea s-a transformat în artă la ROMHOTEL 2020

Ospitalitatea s-a transformat în artă la ROMHOTEL 2020

Ediţia de anul acesta a Expoziţiei internaţionale de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante - ROMHOTEL - ne-a demonstrat că ospitalitatea se poate transforma în artă când profesioniştii oferă servicii de top.
Timp de patru zile, în Pavilionul B1 al Centrului Expoziţional ROMEXPO, vizitatorii specialişti au găsit soluţii şi tehnologii de ultimă generaţie pentru afacerile din domeniul HORECA şi au aflat care sunt tendinţele anului în materie de amenajare, reamenajare şi dotare a locaţiilor pe care le deţin. Demonstraţiile culinare avangardiste au fost atracţia evenimentului, vizitatorii urmărind cu interes tehnicile gastronomice şi sfaturile celor mai renumiţi Chefi.

 



Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=14091

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici