Peperoni îmbogăţeşte oferta limbilor portalului, prin română, spaniolă şi greacă

Firma de software Peperoni îmbogăţeşte în continuare oferta limbilor pentru comunitatea sa online.

Comunitatea cu impact pe plan mondial poate fi accesată pe internet şi internetul mobil, pe adresa www.peperonity.com.

Limba română, spaniolă şi greacă sunt accesibile din acest moment, ca şi opţiune de meniu şi corespondenţă, atât în internet cât şi în comunitatea mobilă, pentru telefoanele mobile.

Până acum, pentru utilizatorii din întreaga lume au fost oferite limbile germană, engleză, franceză, italiană, poloneză, portugheză şi rusă.

Astfel, oferta noastră creşte de la şapte la în total zece limbi, www.peperonity.com devenind lizibil în aproape toată Europa.

Această extindere prin cele trei limbi este extrem de importantă şi pentru piaţa mondială; spaniola, de exemplu, este vorbită aproape în întreaga Americă de Sud şi în multe zone ale SUA.

Această bogăţie lingvistică a www.peperonity.com este unică la nivel mondial, în sectorul operatorilor de homepage-uri mobile pentru celulare. Cu aceasta, şi “mobile social networking-ul” devine poliglot şi va uşura substanţial comunicarea la nivel global între utilizatori.

----

Firma Peperoni Mobile & Internet Software GmbH, fondata la începutul anului 2001, dezvoltă şi operează platforme pentru conţinuturile create de clienţii finali (mobiles Web 2.0). Ca şi pionieri şi inventatori ai "homepage-urilor mobile", firma de software oferă aplicaţii în scopul recreerii, pentru publicul larg.

Aproximativ 10 milioane de oameni vizitează lunar pagina www.peperonity.com, ceea ce o transformă în lider de piaţă pentru acest segment.

Cu lunar 340 de milioane de accesări de pagini (Page Impressions), comunitatea este una dintre cele mai des vizitate pagini în domeniul reţelelor mobile. Aproximativ 1 milion de utilizatori au conceput în total mai mult de 4 milioane de pagini.

Fără cunoştinţe de programare, în doar cinci paşi, este posibilă realizarea unui homepage mobil propriu, pentru şi cu ajutorul unui celular; care poate fi accesat şi prelucrat şi de la PC. Pe lângă texte, imagini şi muzică, pot fi încărcate şi fişiere video şi grafici animate, simplu şi rapid şi prin utilizare mobilă, în mod gratuit prin formularul de upload, sau prin MMS.

Chat-uri, blog-uri şi forumurile de discuţii sunt de asemenea posibile.

Comunitatea este susţinută computerizat 24 de ore, şi este supravegheată de moderatori instruiţi.

Contact:

Maximilian Stollbrock

Relaţii publice / Public Relations

E-mail stollbrock@peperoni.de

Telefon +49 (2331) 484737-55

Fax +49 (2331) 484737-70

Peperoni Mobile & Internet Software GmbH

Leibnizstr. 1

58097 Hagen

Germania

(Comunicat OTS. Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de Peperoni Mobile & Internet Software GmbH. Agenţia de presă MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestor comunicate.)

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici