Peste 350 de joburi te asteapta la singurul Targ de joburi dedicat inginerilor si expertilor IT, la BESTEngineer Brasov!

BESTEngineer - singura platforma profesionala care aduce fata in fata angajatori cu renume in cautare de ingineri din toate domeniile, IT-sti, personal tehnic specializat si totodata candidati in cautarea unei noi oportunitati de cariera, ajunge luna aceasta pe 15-16 aprilie, la Coresi Shopping Resort in Brasov.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=10419

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de EAS PROD. MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici