Proteinele alternative sunt mâncarea viitorului, conform studiului BCG

Proteinele alternative sunt mâncarea viitorului, conform studiului BCG

Piaţa proteinelor alternative ar putea ajunge la 290 miliarde de dolari în 2035. Pizza, pastele, friptura de vită, tocana şi multe dintre mâncărurile noastre preferate includ ingrediente ce provin de la animale. Potrivit unui nou studiu realizat de Boston Consulting Group (BCG) şi Blue Horizon Corporation, până în anul 2035 ne vom putea pregăti mesele noastre favorite din proteine ​​alternative.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Boston Consulting Group

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15021

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici