Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 - eveniment sustinut de catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA)

Compania Premium Expo, organizator al Salonului Auto Bucuresti si Accesorii (www.sab.ro), are placerea de a va anunta initierea parteneriatului cu APIA - Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, singura asociatie din Romania ce reprezinta producatorii si importatorii auto.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=8030

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de Premium Expo. MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

 

Versiunea: mobil  |  completa

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.