Sărbătoarea Gustului 2016– 2017

Arash Derambarsh, initiatorul legii anti-risipa din Franta si Jacques Louis Henrio, Chef si Meilleur Ouvrier de France, membru al Academiei Culinare Franceze sunt prezenti la Bucuresti in cadrul conferintei Black Sea Food, eveniment organizat de Sarbatoarea Gustului in co-parteneriat cu Romexpo.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=10962

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de PROJECT MEDIA GASTRONOMIE SRL. MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici