Seminarul “Investeşte pentru viitor! ”

Antreprenorii din judeţul Prahova interesaţi de instrumente de finanţare au participat la seminarul “Investeşte pentru viitor!”

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au fost gazdele workshop-ului “Investeşte pentru viitor!”, desfăşurat la Ploieşti. Acţiunea vine ȋn ȋntâmpinarea mediului de afaceri şi a antreprenorilor români, cu scopul de a propune utilizarea pârghiilor şi mecanismelor bursiere dedicate dezvoltǎrii afacerilor acestora. Ca urmare a ȋncheierii unui „Protocol de colaborare” ȋntre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi BVB, având drept scop promovarea unor iniţiative legislative de dezvoltare a mediului de afaceri şi a pieţei de capital din România, a fost demarat un prim proiect prin care sunt în derulare o serie de 9 workshop-uri în principalele oraşe din ţarǎ. Antreprenorii vor putea afla, în acest cadru, oportunităţile pe care piaţa de capital românească le oferă societăţilor care au proiecte de dezvoltare şi soluţiile alternative de finanţare a afacerilor pe piaţa de capital, direct de la reprezentanţii BVB şi ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comeţ şi Antreprenoriat. Totodată se desfăşoară şi un seminar educaţional destinat persoanelor fizice care sunt interesate sǎ cunoascǎ mai bine modul ȋn care se pot realiza investiţiile pe piaţa de capital romaneascǎ.



Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13159

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici