Video Supravieţuitorul – primul joc pentru telefoane mobile bazat pe un film românesc

Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax care funizează conţinut multimedia pentru principalii operatori de telefonie mobilă din România, lansează astăzi, 28 martie, Supravieţuitorul – primul joc pentru telefoane mobile bazat pe un film românesc.

Comisarul Moldovan, personajul interpretat de Sergiu Nicolaescu, ajunge astfel, în premieră, pe telefoanele mobile datorită jocului Supravieţuitorul, disponibil prin Orange World începând din 28 martie.

Înainte ca filmul cu acelaşi nume să aibă premiera în cinematografe, utilizatorii de telefoane mobile pot afla prin ce primejdii va trece de această dată personajul comisarului. De asemenea, jucând Supravieţuitorul, ei pot participa la un concurs între 28 martie şi 3 iunie şi pot câştiga premii pe baza scorurilor obţinute.

În Supravieţuitorul, jucătorii intră în pielea comisarului Moldovan şi sunt provocaţi să facă faţă unor confruntări cu adversari redutabili. În misiunile lor, jucătorii capturează criminali în serie şi descoperă secrete şi ilegalităţi din lumea interlopă. Pentru a accede la nivelul următor, ei trebuie să treacă nevătămaţi de toţi inamicii. La ultimul nivel, al şaptelea, ajung adevăraţii supravieţuitori.

„Povestea jocului conturează perfect firul epic al filmului, concentrând în şapte nivele de joc aventuri în portul Haifa, schimburi de focuri în cimitir, urmăriri pe tren şi o ruletă rusească în hotel”, spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Cele mai bune scoruri vor fi premiate cu telefoane mobile şi invitaţii la Hollywood Multiplex. Pentru a intra în concurs, jucătorii trebuie să completeze formularul de înscriere ce va fi afişat pe telefonul mobil la finalul jocului. Scorul obţinut va apărea apoi pe pagina web a jocului, www.supravietuitorul.ro/joc, la secţiunea Câştigători. După prima sesiune de concurs, ce va avea loc între 28 martie şi 5 mai, deţinătorul celui mai bun scor va primi un telefon mobil, iar următorii cinci clasaţi – invitaţii duble la Hollywood Multiplex. Jucătorii se pot înscrie în sesiunea a doua de concurs între 6 mai şi 2 iunie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 3 iunie. Concurenţii au din nou ocazia să câştige un telefon mobil sau invitaţii pentru două persoane la Hollywood Multiplex. În cazul unor scoruri egale, câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi.

Supravieţuitorul poate fi descărcat contra cost de clienţii Orange care au serviciul wap activat şi un telefon compatibil, din secţiunea „Jocuri româneşti” a portalului Orange World. Preţul unei descărcări este 2,50 euro + TVA. Jocul poate fi comandat şi prin trimiterea unui mesaj text gratuit cu codul jocului, „SUPRA”, la numărul 344. Utilizatorii vor primi pe telefon un link pe care trebuie să-l acceseze pentru a ajunge în pagina wap de unde pot descărca jocul. Pe acelaşi site wap sunt disponibile screensavere şi wallpapere cu „Supravieţuitorul” şi ringtonuri cu replici ale Comisarului Moldovan din alte filme din serie.

Odată descărcat, jocul rămâne în memoria telefonului şi se poate juca nelimitat.

„Supravieţuitorul impune un standard pentru jocurile autohtone, având o grafică deosebită, dar fiind, în acelaşi timp, un joc simplu, uşor de accesat”, spune Cosmin Pachiu, Business Unit MediaPro Interactiv Games.

Jocul este dezvoltat folosind tehnologia JAVA Micro Edition şi este suportat de majoritatea mărcilor de telefoane mobile care au platforma JAVA implementată. Acest joc poate fi instalat atât pe platforma JAVA MIDP1.0, cât şi pe JAVA MIDP2.0, fiind accesibil pentru o gamă de rezoluţii cuprinsă între 128x128 şi 240x320 pixeli.

Informaţii complete despre joc şi concursul Supravieţuitorul sunt disponibile la adresa www.supravietuitorul.ro/joc.

Filmul „Supravieţuitorul”, produs de MediaPro Pictures şi distribuit de MediaPro Distribution, va avea premiera pe 11 aprilie.

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax este producător şi furnizor de conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă din România. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la ştiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzică, ringtonuri). În 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete româneşti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks şi Diana Dumitrescu Xcuts.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din România, MediaPro, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără: fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează şi consumatorilor finali, prin www.mediafax.ro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Ioana Chira, PR Executive Mediafax – ioana.chira@mediafax.ro, 031.82.56.129.

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici