Tot ce ar trebui sa stii despre manichiura

Tot ce ar trebui sa stii despre manichiura

Manichiura, una dintre micile placeri ale vietii, pentru unele femei face parte din rutina dedicata frumusetii si ingrijirii personale, in timp ce pentru altele este rezervata doar in cazul ocaziilor speciale. Iata ce ar trebui sa stii despre manichiura, ce tipuri exista si cat de des ar trebui sa iti faci unghiile.

Manichiura standard cu lac

Aceasta este manichiura clasica. O poti face singura acasa, sau la un salon de manichiura unde poti alege dintr-o paleta larga de culori. Este tipul de manichiura cel mai usor de realizat, dar si cea mai putin rezistenta. O manichiura standard cu lac de unghii are o durata de viata de doar trei - cinci zile, motiv pentru care pastrarea aspectului frumos al unghiilor necesita mai mult timp, mai ales daca alegi sa iti faci singura manichiura. Totusi, acest tip de manichiura are avantajul ca permite schimbarea culorii oricand se doreste.

 

 

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13880

 

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici