Va avea loc iCEE.fest: UPGRADE 100

Un reprezentant FBI va vorbi, la Bucuresti, despre războiul cybernetic si ameninţările lumii transformate de tehnologie. La iCEE.fest: UPGRADE 100 se va analiza şi impactul digitalului în democraţie si în societate.

Printre starurile internaţionale, liderii globali în tehnologie şi speakeri profesionişti din domeniul transformării digitale, anul acesta pe scena noului iCEE.fest – care se lansează cu un nou concept, UPGRADE 100 – va urca si Dean Kinsman - expert FBI în securitate cibernetică. Din mai 2019, Dean este ataşat al ambasadei Statelor Unite în România, însărcinat de FBI pentru studiul si prevenirea cyber atacurilor.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13348

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici