Câştigă bilete la GOTAN Project! Tango-ul electro se întoarce ‏în 2011.

CONCURS

Între 21 şi 25 decembrie 2010, Mediafax.ro şi Events îţi dau din nou şansa să îi vezi live pe cei de la Gotan Project pe 28 februarie 2011 la Sala Palatului. Nu rata ocazia de a-ţi asigura din timp un loc la spectacolul unor artişti extraordinari care au reuşit să readucă tangoul în atenţia publicului, îmbinând rigurozitatea electro cu ritmurile senzuale de tango.
Fii primul care răspunde corect la întrebarea zilei, completează formularul de concurs de mai jos şi câştigi un bilet la cel de-al patrulea concert susţinut de Gotan Project în România, la cererea publicului.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în fiecare zi în această pagină şi vor fi contactaţi la finalul concursului.
Crăciun fericit!
IMPORTANT:
- Utilizatorii trebuie să fie abonaţi la newsletter-ul zilnic al mediafax.ro pentru a participa la concurs.
- Câştigătorii care nu oferă informaţiile solicitate în decurs de 72 de ore din momentul în care sunt anunţaţi telefonic sau prin e-mail vor pierde dreptul asupra premiilor câştigate.
- Niciun angajat al trustului MediaPro nu poate participa la acest concurs.
- O persoană nu poate fi desemnată câştigătoare în cadrul a mai mult de 3 concursuri desfăşurate pe mediafax.ro în decurs de 6 luni.
Acest concurs s-a încheiat.
Răspunsul corect al întrebării din 25 decembrie, este: "Inspiración · Espiración". Câştigător este Teodora Popescu din Bucureşti.

CÂŞTIGĂTORI:

21 decembrie: Radu Iliescu - Bucureşti

22 decembrie: Octavian Angheluş - Bucureşti

23 decembrie: Gabriela Stănculeanu - Bucureşti

24 decembrie: Ioan-Bogdan Mateescu - Bucureşti

25 decembrie: Teodora Popescu - Bucureşti

Formular de concurs:
Nume si prenume*: 
Localitate: 
Telefon*: 
Email*: 
Raspuns*: 
Ma abonez la newsletter-ul Mediafax.ro
* Aceste campuri sunt obligatorii.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici