1.300 de clase din Bucureşti au activitatea fizică suspendată şi îşi desfăşoară cursurile online

  • Învăţământul se îndreaptă rapid spre varianta exclusivă a cursurilor online.
  • Estimările pentru închiderea fizică a şcolilor este jumătatea lunii octombrie.
402 afișări
Imaginea articolului 1.300 de clase din Bucureşti au activitatea fizică suspendată şi îşi desfăşoară cursurile online

1.300 de clase din Bucureşti au activitatea fizică suspendată şi îşi desfăşoară cursurile online

Situaţia epidemiologică a explodat în Bucureşti şi se aşteaptă să crească, urmând a avea un vârf la jumătatea lunii octombrie.

Aproximativ 1.300 de clase au luni activitatea fizică suspendată şi desfăşoară cursuri online, informează Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, care menţionează că datele sunt în curs de actualizare.

"În acest moment, avem aproximativ 1.300 de clase cu activitatea fizică suspendată (dintr-un total de aproximativ 12.000 de efective - datele sunt în curs de actualizare). În aproximativ 320 de unităţi (din 655)", precizează ISMB.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bucuresti,
clase

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici