18 doze de vaccin Pfizer, aruncate la gunoi din greşeală în România. DSP face verificări la centrul de vaccinare

  • Trei flacoane de vaccin Pfizer, respectiv 18 doze, au fost aruncate la gunoi, din greşeală, la un centru de vaccinare din Arad.
  • Direcţia de Sănătate Publică Arad face verificări la centrul de vaccinare.
1114 afișări
Imaginea articolului 18 doze de vaccin Pfizer, aruncate la gunoi din greşeală în România. DSP face verificări la centrul de vaccinare

Potrivit ISU Arad, marţi, în jurul orei 12.00 şeful centrului de vaccinare din Ineu a informat CJCCI Arad că luni seara nu a mai găsit trei flacoane, respectiv 18 doze de vaccin Pfizer.

„Există suspiciunea că din greşeală le-a aruncat la gunoi cu ambalajul din carton”, potrivit sursei citate.

Flacoanele nu au putut fi găsite deoarece gunoiul a fost ridicat si transportat la staţia de sortare de la Mocrea.

Direcţia de Sănătate Publică a dispus verificări la centrul de vaccinare din Ineu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici