23 din 98 de fete din finala Miss World au Covid. Competiţia a fost amânată

Întregul grup de concurente a intrat carantină, gala finală fiind decalată cu 90 de zile.

395 afișări
Imaginea articolului 23 din 98 de fete din finala Miss World au Covid. Competiţia a fost amânată

23 din 98 de fete din finala Miss World au Covid. Competiţia a fost amânată

Departamentul de Sănătate din Puerto Rico a raportat că 23 din cele 98 de candidate la Miss World 2021 au fost testate pozitiv pentru Covid-19. Din cauza acestor infecţii, organizatorii Miss World au decis să amâne cu 90 de zile gala finală a evenimentului, programată aseară la Coliseo de Puerto Rico din San Juan.

Întregul grup va rămâne în carantină şi vor fi efectuate teste de monitorizare, potrivit comunicatului organizaţiei, care indică faptul că cele 98 de concurente şi personal tehnic se vor întoarce în ţările lor de origine odată ce li se va da undă verde din partea oficialilor şi consultanţilor sanitari.

Decizia a fost luată după consultarea echipei medicale care consiliază producţia concursului de frumuseţe şi a personalului Departamentului de Sănătate din Puerto Rico, care a înregistrat 17 rezultate pozitive cu o zi înainte.

S-a anunţat anterior că va participa mai puţin public decât se aştepta şi că unele concurente vor participa virtual, după ce au fost testate pozitiv pentru Covid-19, dar detectarea de noi cazuri până în prezent a dus la amânarea galei, a anunţat preşedintele Miss World, Julia Morley.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici