50.000 de măşti au fost confiscate la aeroportul din Sibiu de unde urmau să fie exportate în Germania

Reprezentanţii Biroului Vamal din cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu au confiscat 50.000 de măşti de la o firmă din Piteşti care a vrut să le exporte în Germania.

5250 afișări
Imaginea articolului 50.000 de măşti au fost confiscate la aeroportul din Sibiu de unde urmau să fie exportate în Germania

50.000 de măşti au fost confiscate la aeroportul din Sibiu de unde urmau să fie exportate în Germania

Reprezentanţii Prefecturii Sibiu au transmis, vineri, că o firmă din Piteşti a vrut să exporte, joi, 50.000 de măşti în Germania, însă a fost oprită de Biroul Vamal din Aeroportul Sibiu.

„O societate din Piteşti voia să exporte spre Germania un număr de 50.000 de măşti. Conform legislaţiei în vigoare nu se exportă materiale şi echipamente de protecţie COVID-19. Drept urmare Biroul Vamal din cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu a confiscat toată cantitatea de măşti şi au sancţionat societatea contravenţional cu 20.000 de lei”, a sus Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Măştile confiscate vor fi repartizate de către MAI, însă Prefectura Sibiu a solicitat ca acestea să fie repartizate Sibiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mască,
export,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici