A opta tranşă de vaccin Pfizer a ajuns în România. Marţi, dozele vor fi transportate către centrele regionale

  • Zborul care urma să aducă a opta tranşă de vaccin Pfizer în România, anulat din cauza vremii din Germania, a ajuns pe aeroportul din Otopeni în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.00 dimineaţa. .
  • Marţi dimineaţă, dozele de vaccin pleacă din Aeroportul Otopeni către centrele regionale din Bucureşti şi 4 judeţe.
  • Restul dozelor de vaccin ajung pe aeroporturile din Cluj-Napoca şi Timişoara marţi, în jurul orei 10.30.
892 afișări
Imaginea articolului A opta tranşă de vaccin Pfizer a ajuns în România. Marţi, dozele vor fi transportate către centrele regionale

Dozele de vaccin de la compania Pfizer BioNTech n-au mai putut ajunge în România deşi erau aşteptate luni dimineaţa, pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) precizează că, totuşi, s-a identificat soluţia optimă pentru ca vaccinurile să ajungă.

Astfel, luni seara, tranşa alocată pentru Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov şi Iaşi ajunge pe Aeroportul din Otopeni.

Marţi dimineaţă, dozele de vaccin pleacă din Aeroportul Otopeni către centrele regionale din judeţele Constanţa, Craiova, Braşov şi Iaşi, respectiv către Centrul Naţional de Stocare Bucureşti.

Tot marţi, restul dozelor de vaccin ajung pe aeroporturile din Cluj- Napoca şi Timişoara, în jurul orei 10.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici