Accesul în restaurante, atracţii turistice şi săli de sport va fi permis doar persoanelor considerate imune la COVID-19 sau testate. Israelul reintroduce programul „Green Pass”

  • Israelul a anunţat joi că va permite doar persoanelor care sunt considerate imune la COVID-19 sau au fost testaţi să intre în unele spaţii publice, cum ar fi restaurante, săli de sport şi sinagogi.
  • Ţara se confruntă cu o creştere accentuată a cazurilor din cauza variantei contagioase Delta.
  • Guvernul a eliminat majoritatea restricţiilor după o campanie amplă de vaccinare care dus la scădere numărului de infectări şi decese.
2432 afișări
Imaginea articolului Accesul în restaurante, atracţii turistice şi săli de sport va fi permis doar persoanelor considerate imune la COVID-19 sau testate. Israelul reintroduce programul „Green Pass”

Accesul în restaurante, atracţii turistice şi săli de sport va permis doar persoanelor considerate imune la COVID-19 sau testate. Israelul reintroduce programul „Green Pass”

Reducerea recentă a restricţiilor a inclus şi renunţarea la programul „Green Pass” care a permis doar persoanelor care au fost vaccinate sau recuperate în urma infecţiei cu COVID-19 să intre în unele spaţii publice, relatează Reuters.

Unele măsuri au fost deja reintroduse, inclusiv purtarea măştilor de protecţie în interior şi condiţii mai stricte de intrare în ţară.

Într-o înăsprire a măsurilor, biroul primului ministru Naftali Bennett a declarat joi că programul Green Pass va reveni în vigoare începând cu 29 iulie.

"Green Pass se va aplica la evenimente culturale şi sportive, săli de sport, restaurante şi săli de mese, conferinţe, atracţii turistice", a declarat biroul premierului Bennett.

Intrarea la evenimente cu peste 100 de participanţi va fi permisă numai pentru „cei vaccinaţi, recuperaţi şi cei care prezintă un rezultat negativ al unui test”.

Guvernul doreşte ca israelienii să înveţe să trăiască cu virusul - implicând cele mai puţine restricţii posibile şi evitând o a patra carantină naţională care ar putea afecta în continuare economia.

Peste 56% din populaţia Israelului de 9,3 milioane este complet vaccinată, iar cazurile grave au rămas mai mici decât în ​​timpul valurilor anterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici