Activitatea Primăriei Alba Iulia a fost suspendată. Aproape 250 de angajaţi au fost testaţi pentru COVID-19

  • Aproape 250 de angajaţi ai Primăriei Alba Iulia au fost testaţi pentru depistarea COVID-19.
  • Activitatea cu publicul a instituţiei va rămâne suspendată şi miercuri.
  • Acţiunile au fost necesare şi preventive după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observaţional şi măsurarea temperaturii la intrarea în instituţie.
1623 afișări
Imaginea articolului Activitatea Primăriei Alba Iulia a fost suspendată. Aproape 250 de angajaţi au fost testaţi pentru COVID-19

Activitatea Primăriei Alba Iulia a fost suspendată. Aproape 250 de angajaţi au fost testaţi pentru COVID-19

Primăria Alba Iulia anunţă că au fost recoltate probe de la 245 de angajaţi ai instituţiei din sediul central, dar şi din serviciile şi direcţiile din celelalte sedii.

Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezenţă recentă în sediul central şi ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19.

Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de miercuri.

„Din aceste considerente, Primăria Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul nici în cursul zilei de miercuri. Ne referim strict la prezenţa fizică a cetăţenilor în sediul central al instituţiei”, au spus reprezentanţii primăriei.

Serviciile şi direcţiile instituţiei pot fi contactate telefonic şi prin e-mail, iar primirea şi eliberarea documentelor se va face în format electronic Activitatea se va relua în condiţii normale începând de joi, 23 iulie.

Primăria Alba Iulia nu a avut, marţi, program de lucru cu publicul, iar în sediul central al instituţiei au avut loc lucrări de dezinfecţie şi testarea personalului pentru infecţia COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici