Acum joacă doctorii. Fotbaliştii din Italia au interzis şi la antrenamente

  • Medicii din prima ligă italiană au emis un comunicat prin care jucătorii intră practic într-o vacanţă forţată.
  • Nu vor mai avea nici meciuri, dar nici antrenamente.
  • Până în prezent, 9 fotbalişti din Serie A sunt infectaţi: Daniele Rugani (Juventus), Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Morten Thorsby, Albin Ekdal, Antonino La Gumina ( toţi Sampdoria), Dusan Vlahovic, Patrick Cutrone şi German Pezzela (toţi de la Fiorentina).
449 afișări
Imaginea articolului Acum joacă doctorii. Fotbaliştii din Italia au interzis şi la antrenamente

Acum joacă doctorii. Fotbaliştii din Italia au interzis şi la antrenamente

Medicii din prima ligă italiană le-au cerut echipelor să nu mai organizeze antrenamente. Până sâmbătă, 9 jucători din Serie A au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus COVID-19. Prin decizia Guvernului, campionatul Italiei este suspendat până pe 3 aprilie.

Medicii din prima ligă italiană au emis un comunicat prin care jucătorii intră practic într-o vacanţă forţată. Nu vor mai avea nici meciuri, dar nici antrenamente.

“Având în vedere evoluţia gravă a înfecţiei cu COVID-19 în lume, în mod unanim, medicii din Serie A sfătuiesc să nu fie reluată activitatea fotbalistică până când nu se va îmbunătăţi situaţia creată de COVID-19.”

Doctorii spun că prin această măsură va fi evitată răspândirea infecţiei la echipele de fotbal, iar jucătorii, antrenorii şi medicii au şanse mai mari să îşi păstreze sănătatea.

Până în prezent, 9 fotbalişti din Serie A sunt infectaţi: Daniele Rugani (Juventus), Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Morten Thorsby, Albin Ekdal, Antonino La Gumina ( toţi Sampdoria), Dusan Vlahovic, Patrick Cutrone şi German Pezzela (toţi de la Fiorentina).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici