Adrian Marinescu, despre purtarea măştii pe plajă: „N-aş introduce obligativitatea de a o purta”

  • Adrian Marinescu: „Eu aş gândi o variantă echilibrată, aş face diferenţa între spaţiu închis şi spaţiu deschis.”
  • Marinescu a vorbit şi despre profilul pacienţilor cu Covid din valul trei.
1352 afișări
Imaginea articolului Adrian Marinescu, despre purtarea măştii pe plajă: „N-aş introduce obligativitatea de a o purta”

Adrian Marinescu, despre purtarea măştii pe plajă: „N-aş introduce obligativitatea de a o purta”

Directorul medical al Institutului Matei Balş, Adrian Marinescu, a vorbit la emisiunea „Marius Tucă Show,”de la Aleph News, despre introducerea obligativităţii purtării măşti pe plajă. „N-aş introduce obligativitatea de a o purta, sigur că dacă e o regulă o respectăm,” a afirmat acesta.

Adrian Marinescu spune însă că ar gândi o variantă mai echilibrată.

„Eu aş gândi o variantă echilibrată, aş face diferenţa între spaţiu închis şi spaţiu deschis, dar tot foarte adevărat e că ar trebui ca noi toţi să înţelegem că dacă n-ai avea mască în spaţiul deschis ar trebui să înlocuieşti cu distanţarea, să fii atent la nişte lucruri”, a mai spus Adrian Marinescu.

Acesta a vorbit şi despre profilul pacienţilor cu Covid din valul trei.

Dacă vorbim de valul al treilea, e clar că tulpina din Marea Britanie care s-a transmis mult mai uşor a dus la un număr mare de infectări. Nu înseamnă neapărat că au fost forme severe, dar în plan practic şi tinerii s-au infectat şi sigur că din rândul lor au fost şi unii care au făcut forme severe. Motiv pentru care vârsta aparent a scăzut, adică poţi să vezi în terapie şi un pacient de vârstă medie sau chiar tânăr, faţă de valul al doilea când se întâmpla mai rar”, a adăugat Adrian Marinescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici