Aglomeraţie în spitale. Institutul Marius Nasta nu mai internează pacienţi cu COVID-19

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti a anunţat sâmbătă că nu mai dispune de locuri pentru internarea pacienţilor cu COVID-19. În spital sunt în prezent internaţi 50 de pacienţi confirmaţi şi 3 suspecţi.

1466 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie în spitale. Institutul Marius Nasta nu mai internează pacienţi cu COVID-19

Aglomeraţie în spitale. Institutul Marius Nasta nu mai internează pacienţi cu COVID-19/

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti a anunţat sâmbătă că nu mai dispune de locuri pentru internarea pacienţilor cu COVID-19. În spital sunt în prezent internaţi 50 de pacienţi confirmaţi şi 3 suspecţi.

Conducerea Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti a anunţat sâmbătă că nu mai internează pacienţi cu COVID-19.

„În prezent Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta nu mai are locuri libere pentru pacienţii COVID pozitiv. Avem acum internaţi un număr de 50 pacienţi confirmaţi şi 3 suspecţi. Menţionăm că în schema Institutului Marius Nasta sunt avizate pentru funcţionarea provizorie pentru pacienţii COVID 72 de paturi, din care 10 paturi pentru pacienţii suspecţi, 13 pentru coinfectie COVID -TB şi 49 pentru pacienţii COVID pozitiv. Chiar dacă teoretic există 10 locuri la suspecţi, în saloane de 2 paturi, ele pot fi ocupate doar de 5 pacienţi, deoarece fiecare pacient este internat singur în salon, pentru că siguranţa şi sănătatea fiecărei persoane este importantă”, a anunţat conducerea Institutului pe pagina de Facebook a instituţiei.

Potrivit acesteia, mai sunt disponibile locuri pentru pacienţii cu coinfectie TB-COVID şi două locuri la suspecţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici