Al doilea test făcut bărbatului din Olt, diagnosticat cu noul coronavirus, a ieşit negativ

  • Al doilea test făcut bărbatului de 51 de ani, din Caracal, diagnosticat cu Covid-19, a ieşit negativ, au anunţat, sâmbătă, autorităţile.
  • Probele au fost prelevate în ziua internării, iar analizele au fost făcute la Craiova.
232 afișări
Imaginea articolului Al doilea test făcut bărbatului din Olt, diagnosticat cu noul coronavirus, a ieşit negativ

Al doilea test făcut bărbatului din Olt, diagnosticat cu noul coronavirus, a ieşit negativ

Potrivit autorităţilor din Dolj, rezultatul celui de-al doilea test făcut bărbatului de 51 de ani din Caracal, care a călătorit în autocar alături de bărbatul din Suceava, infectat cu coronavirus, a ieşit negativ.

Diagnosticul de COVID-19 a fost pus de medicii de la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, după ce primul test pentru coronavirus a ieşit pozitiv.

Vineri, bărbatul a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova şi aici i-au fost recoltate noi probe, iar sâmbătă, rezultatul analizelor a arătat că acesta nu mai are virusul.

„Bărbatului din Olt, internat în 06.03.2020 la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova, confirmat pozitiv de către Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Prof. Dr. Matei Balş”, la proba recoltată la data internării, rezultatul este negaliv. Se va recolta proba şi luni, 09.03.2020”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Dolj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici