Al şaselea caz de coronavirus din România, confirmat oficial în Moldova. Pacientul a fost transferat la Iaşi

  • A fost confirmat al şaselea caz de infectare cu noul coronavirus, în România.
  • Potrivit primelor date, este vorba despre o persoană de 71 de ani din Suceava pentru care testul a ieşit pozitiv.
  • Este cel de-a doilea caz confirmat miercuri, după cel al unui băiat de 16 ani din Timiş.
12922 afișări
Imaginea articolului Al şaselea caz de coronavirus din România, confirmat oficial în Moldova. Pacientul a fost transferat la Iaşi

Al şaselea caz de coronavirus din România a fost confirmat oficial, în Moldova

A fost confirmat al şaselea caz de infectare cu noul coronavirus din România. Potrivit primelor date, este vorba desre o persoană de 71 de ani din Suceava pentru care testul a ieşit pozitiv

Este cel de-a doilea caz confirmat astăzi, după un băiat de 16 ani din Timişoara.

Al cincilea caz de infecţie cu noul coronavirus este un adolescent în vârstă de 16 ani, nepotul bărbatului confirmat marţi, în Timişoara, au declarat, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică. El devine, astfel, primul pacient minor din România. Băiatul în vârstă de 16 ani al bărbatului pentru care testul la coronavirus a ieşit pozitiv a fost testat, iar rezultatul a fost, şi în acest caz, pozitiv.

Astfel, el devine primul caz de infecţie cu noul coronavirus al unui minor în România.

În prezent, trei pacienţi sunt internaţi la Timişoara, iar unul la Cluj-Napoca.

Bărbatul din Suceava confirmat cu coronavirus a fost transferat la Iaşi

Bărbatul de 71 de ani în cazul căruia testele au arătat că este infectat cu noul coronavirus a fost transportat miercuri seară la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Bărbatul a fost transportat de la Spitalul Judeţean Suceava cu o autospecială de transport victime multiple, dotată special pentru astfel de cazuri.

Pacientul a ajuns la Iaşi puţin după ora 20.00 şi a fost dus într-un pavilion al Spitalului de Boli Infecţioase în care au fost amenajate 7 rezerve pentru cei care au fost diagnosticaţi cu acest virus.

Bărbatul de 71 de ani s-a întors din Lombardia în 28 feburarie, se autoizolase, dar pentru că se simţea rău în cursul zilei de luni s-a dus la Spitalul Judeţean Suceava cu febră şi frisoane. De atunci a rămas internat, iar testele au confirmat infecţia cu virusl Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici