Anunţul ministrului: Milioane de teste vor ajunge în weekend în şcoli

5,6 milioane de teste vor ajunge în acest weekend în şcoli, a anunţat vineri ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

126 afișări
Imaginea articolului Anunţul ministrului: Milioane de teste vor ajunge în weekend în şcoli

Anunţul ministrului: Milioane de teste vor ajunge în weekend în şcoli

„Având în vedere evoluţia epidemiologică şi importanţa respectării regulilor sanitare alături de testarea responsabilă, 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare. 5.000.000 de măşti de protecţie au ajuns deja în şcoli”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Acestea se adaugă celor 10,54 milioane de teste livrate în şcoli săptămâna trecută şi celor 2,3 milioane care au ajuns în şcoli în cursul acestei săpttămâni.

„La acest moment, în toate unităţile de învăţământ sunt asigurate stocuri pentru testările programate în prima decadă a lunii februarie 2022. Fac un apel încă odată la respectarea strictă a regulilor sanitare şi raportarea responsabilă a rezultatelor testelor, astfel încât procesul educaţional derulat în condiţii de securitate sanitară să fie afectat cât mai puţin posibil”, spune ministrul Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
teste,
weekend,
şcoli

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici