Arafat explică mesajul Ro-Alert: Prevenirea rămâne linia cea mai importantă de apărare

  • Raed Arafat a atras, din nou, atenţia că românii care au ieşit azi la picnic sau în parc nu au fost responsabili
  • Mesajul Ro-Alert a fost emis pentru a reaminti oamenilor că trebuie să stea în case
  • Raed Arafat spune că recomandarea din timpul zilei din ordonanţa militară trebuie asimilată ca si când ar fi obligatorie
471 afișări
Imaginea articolului Arafat explică mesajul Ro-Alert: Prevenirea rămâne linia cea mai importantă de apărare

Arafat explică mesajul Ro-Alert de azi: Prevenirea rămâne linia cea mai importantă de apărare

Raed Arafat a spus că, azi, românii care au ieşit la picnic sau în parc au fost responsabili. „Am fost necesitaţi (sic!) să emitem şi un mesaj prin Ro-alert să reamintim oamenilor situaţia în care ne aflăm, chiar dacă nu este o situaţie critică. Dar prevenirea rămâne linia cea mai importantă de apărare împotriva acestei boli”. 

În acest context, şeful DSU spune că recomandările ordonanţei militare privind circulaţia din timpul zilei ar trebui asimilate ca fiind obligatorii pentru a preveni infectarea cu Covid-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici