Armata patrulează pe malul mării pentru a-i opri pe cei care vor să evadeze din carantină de Paşte

  • Milioane de catolici sărbătoresc Paştele în acest weekend.
  • Britanicii se tem că mulţi vor profita de vremea caldă pentru a merge la mare.
  • Armata şi poliţia patrulează plajele pentru a evita un dezastru.
725 afișări
Imaginea articolului Armata patrulează pe malul mării pentru a-i opri pe cei care vor să evadeze din carantină de Paşte

Armata patrulează pe malul mării pentru a-i opri pe cei care vor să evadeze din carantină de Paşte

Britanicii au fost avertizaţi să nu încalce carantina strictă chiar dacă este Paştele. Poliţia anunţă că vor avea loc controale stricte pe şosele şi chiar şi blocaje dacă vor fi mulţi care vor decide să plece la drum în weekendul de Paşte. Mai mult, poliţia militară va patrula de-a lungul coastei Dorset, Devon şi Cornall pentru a se asigura că nu vor exista adunări inutile de oameni.

Guvernul britanic a anunţat că măsurile de carantină încep să dea roade, iar numărul de infecţii noi încep să scadă. Chiar şi premierul Boris Johnson a fost mutat de la Terapie Intensivă, unde a petrecut două nopţi.

Dominic Raab, înlocuitorul lui Boris Johnson, i-a avertizat pe britanici să nu-şi iroasească tot efortul din ultima perioadă pe ieşiri inutile de Paşte.

"După cât sacrificiu a făcut toată lumea, să avem grijă să nu irosim totul acum. Să nu pierdem ce am câştigat, să nu oferim coronavirusului o a doua şansă să mai omoare alţi oameni şi să producă rău în ţară", a spus Raab.

Sunt 65.000 de oameni infectaţi în UK şi aproape 8000 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici