AstraZeneca va furniza date recente autorităţii de reglementare din SUA pentru studiile vaccinului său. Datele prezentate până acum erau dinainte de 17 februarie

  • AstraZeneca s-a angajat marţi să furnizeze autorităţii de reglementare din SUA date recente despre studiile clinice ale vaccinului său.
  • AstraZeneca a explicat că pentru rezultatele studiilor clinice din Statele Unite publicate luni a folosit date dinainte de 17 februarie.
351 afișări
Imaginea articolului AstraZeneca va furniza date recente autorităţii de reglementare din SUA pentru studiile vaccinului său. Datele prezentate până acum erau dinainte de 17 februarie

Foto: Profimedia

AstraZeneca s-a angajat marţi să furnizeze autorităţii de reglementare din SUA, în termen de 48 de ore, date recente despre studiile clinice la scară largă ale vaccinului său, notează Le Figaro.
 
Aunuţul a venit în contextul în care, Institutul Naţional din SUA privind Alergiile şi Bolile Infecţioase condus de Anthony Fauci a susţinut că AstraZeneca ar fi oferit date ”depăşite” legate de eficacitatea vaccinului său anti-Covid.
 
Într-un comunicat, grupul a explicat că pentru rezultatele studiilor clinice din Statele Unite publicate luni a folosit date dinainte de 17 februarie.
Reprezentanţii companiei au spus că vor lua legătura „imediat” pentru a furniza Comitetul de monitorizare a datelor şi siguranţei (DSMB) ”o analiză cu cele mai actualizate date de eficacitate posibile”.
 
 
Utilizat în multe ţări, inclusiv în Uniunea Europeană, vaccinul dezvoltat de AstraZeneca şi Universitatea Oxford nu a fost încă aprobat în Statele Unite, unde autorităţile au solicitat mai multe date despre studiile de fază III efectuate pe teritoriul american.
 
AstraZeneca intenţioneză să solicite autorizaţia de utilizare de urgenţă pentru vaccinul său în SUA.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici