Video Avertismentul farmacistului: ”Nu vă administraţi singuri tratamente de pe net ca să nu vă infectaţi! Puteţi muri!”

  • La începutul lunii ianuarie, chinezii cumpărau zeci de cutii cu măşti chirurgicale
  • Farmaciştii nu sunt testaţi şi nu ştiu dacă sunt sau nu infectaţi cu COVID-19
  • Oamenii vor să-şi administreze scheme de tratament luate de pe Internet, dar acestea trebuie administrate doar sub supravegherea medicului
4604 afișări

Ionuţ Blejan, farmacist, face parte din oamenii din prima linie. El vine în contact cu sute de oameni în fiecare zi. Mulţi dintre aceştia vor să îşi administreze singuri diverse scheme de tratament anti-COVID-19, care circulă pe Internet.

Sfatul farmacistului: doar medicul infecţionist este în măsură să prescrie un astfel de tratament. Nu există un tratament-minune! Singura metodă sigură să nu te infectezi este să stai acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici