Bilanţ provizoriu coronavirus, 21 decembrie: Număr dublu de cazuri noi şi de decese

În ultimele 24 de ore, în România s-au înregistrat 826 de cazuri noi de COVID-19. Sunt şi 88 de decese, dintre care 22 anterioare.

2880 afișări
Imaginea articolului Bilanţ provizoriu coronavirus, 21 decembrie: Număr dublu de cazuri noi şi de decese

Bilanţ provizoriu coronavirus, 21 decembrie: Număr dublu de cazuri noi şi de decese

Conform datelor existente marţi la CNCCI, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 826 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 88 de decese, dintre care 22 anterioare.

Informaţiile vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00.

Luni au fost raportate 424 cazuri noi de COVID-19 şi 36 de decese, dintre care opt anterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bilanţ,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici