Bilanţul epidemiei Covid-19 a ajuns la 21 de morţi în Italia. Aproximativ 820 de oameni au fost infectaţi

  • Bilanţul morţilor din cauza coronavirusului a ajuns la 21 în Italia.
  • Până acum, 820 de oameni au fost infectaţi cu noul patogen.
  • Totuşi, numărul celor vindecaţi este în creştere, transmite The Guardian.
1308 afișări
Imaginea articolului Bilanţul epidemiei Covid-19 a ajuns la 21 de morţi în Italia. Aproximativ 820 de oameni au fost infectaţi

Sursa foto: Profimedia

Autorităţile italiene au anunţat că în cazul noilor decese înregistrate în ţară este vorba despre oameni în vârstă, care sufereau şi de alte afecţiuni medicale. 

Guvernatorul regiunii Lombardia, Attilio Fontana, a declarat că situaţia s-a amplificat, joi, în Lodi, în apropiere de Milano, după ce a fost înregistrată o creştere bruscă a oamenilor internaţi din cauza epidemiei. 

„Din păcate, avem o nouă situaţie de urgenţă în Lodi”, a spus Fontana, care s-a autoizolat după ce un angajat guvernamental din zonă a fost diagnosticat cu virusul Covid-19. „51 de oameni au fost internaţi ieri în stare critică, inclusiv 17 care au fost duşi la terapie intensivă”, a mai adăugat guvernatorul. 

Majoritatea deceselor au fost raportate în regiunea Lombardia, situată în nordul Italia, aceasta fiind cea mai afectată de epidemie. În zonă au fost confirmate în jur de 400 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar autorităţile au anunţat că rata de vindecare este de 10%. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici