Blue Air a anunţat ce pot face clienţii care au cumpărat bilete către sau dinspre Italia

Pasagerii Blue Air care au achiziţionat bilete către Bologna, Florenţa, Milano sau Torino pentru perioada 27 februarie - 15 martie au posibilitatea să modifice gratuit datele de călătorie, a anunţat, joi, operatorul aerian, într-un comunicat.

4577 afișări
Imaginea articolului Blue Air a anunţat ce pot face clienţii care au cumpărat bilete către sau dinspre Italia

Blue Air a anunţat ce pot face clienţii care au cumpărat bilete către sau dinspre Italia

„Toţi pasagerii care au achiziţionat un zbor internaţional Blue Air, cu date de călatorie între 27 februarie şi 15 martie 2020 (inclusiv), către sau dinspre Bologna, Florenţa, Milano sau Torino, şi al căror bilet a fost emis până la 27 februarie 2020 inclusiv, vor putea să işi modifice datele de călătorie în mod gratuit, o singură dată, fără plata taxei de rebooking. Pasagerii vor achita numai diferenţa de tarif, acolo unde este cazul”, se precizează în comunicat.

Cei care doresc să schimbe data călătoriei trebuie să anunţe operatorul aerian cu cel puţin patru ore înaintea orei de zbor iniţiale.

În comunicat se precizează că niciun zbor Blue Air nu a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus.

Compania aeriană a anunţat şi măsurile de prevenţie luate din cauza epidemiei de coronavirus. Acestea constau în:

- Verificări permanente ale funcţionării corecte a filtrelor de aer din avioane;
- Dezinfectarea, prin nebulizare, a tuturor aeronavelor
- Suplimentarea numărului de măşti şi a cantităţii de gel dezinfectant
- Furnizarea de şerveţele cu alcool, necesare pentru dezinfectarea mâinilor,
- Informarea permanentă a echipajelor şi a pasagerilor cu privire la modalităţile de prevenţie.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici