Brazilia începe producţia pe scară largă de vaccinuri AstraZeneca

  • Brazilia a început luni producţia pe scară largă a vaccinului AstraZeneca.
  • Vaccinul este fabricat cu produse farmaceutice importate din China.
  • Până în prezent, peste 11 milioane de persoane s-au infectate cu SARS CoV-2 în Brazilia.
312 afișări
Imaginea articolului Brazilia începe producţia pe scară largă de vaccinuri AstraZeneca
Brazilia a început luni producţia pe scară largă a vaccinului AstraZeneca la unitatea cheie de cercetare Fiocruz din Rio de Janeiro, relatează dpa.
 
Vaccinul, care este fabricat cu produse farmaceutice importate din China, a trecut testele necesare şi se poate aştepta ca 3,8 milioane de doze să fie predate Ministerului Sănătăţii din Brasilia până la sfârşitul lunii martie, pe fondul răspândirii rapide a noii variante a coronavirusului.
 
Fabrica de vaccinuri Fiocruz este considerată cea mai mare din America Latină.
 
Până la jumătatea anului, Fiocruz doreşte să producă 110 milioane de doze de vaccin împotriva coronavirusului AstraZeneca folosind produse farmaceutice importate.
 
Ţara sud-americană a început campania de vaccinare în ianuarie.
 
Până în prezent, peste 11 milioane de persoane s-au infectate cu SARS CoV-2 în Brazilia.
 
Peste 266.000 de pacienţi au murit în urmna infectării cu virusul. Bilanţuri mai mari au fost înregistrate doar în Statele Unite şi India.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici