Când crede Florin Cîţu că am putea renunţa la masca de protecţie

Dacă merg cât mai mulţi români să se vaccineze, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii, anunţă premierul Florin Cîţu.

2502 afișări
Imaginea articolului Când crede Florin Cîţu că am putea renunţa la masca de protecţie

„2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% din populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul milion de români vaccinaţi cu prima doză. Sunt veştile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecţie. Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.

Acesta îi sfătuieşte pe oameni să respecte noile măsuri ca să oprească numărul de infectări şi să îmbunătăţească situaţia din spitale.

„Depinde doar de noi să revenim la normalitate”, adaugă premierul.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea împotriva Covid-19 anunţa, vineri, că de la începutul campaniei de vaccinare au fost vaccinate în România 1.888.032 de persoane, din care 976.169 au primit prima doză, iar 911.863 ambele doze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici