Carantină pe Domeniul Regal Peleş. Casa Regală a României vine în sprijinul celor afectaţi de coronavirus

Casa Regală a României a anunţat, joi, că pune la dispoziţie spaţiile de cazare de pe Domeniul Regal Peleş Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

271 afișări
Imaginea articolului Carantină pe Domeniul Regal Peleş. Casa Regală a României vine în sprijinul celor afectaţi de coronavirus

Casa Regală a României pune la dispoziţie spaţii de cazare de pe Domeniul Regal Peleş

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Familia Regală au transmis, joi, că sunt alături de societate şi de autorităţile statului român pentru a consolida răspunsul ţării noastre la ameninţarea cu noul coronavirus.

„Ca urmare a instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, Custodele Coroanei şi surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spaţii de cazare individuale în unităţile hoteliere şi vilele de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.

Potrivit documentului citat, Asociaţia Casa Majestăţii Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici