Carantina poate reveni până la finalul anului! Responsabil al Ministerului Sănătăţii din Israel: "Al doilea val, în vară. Trebuie să fim pregătiţi"

  • Itamar Grotto, epidemiolog israelian, director în cadrul Ministerului Sănătăţii din această ţară şi reprezentant la OMS, a vorbit despre un al doilea val de coronavirus
  • Responsabilul israelian a declarat că al doilea val de COVID-19 poate lovi în vară, nu spre iarnă
  • "Lucrăm pe mai multe scenarii şi de această dată va trebui să fim pregătiţi", a spus el
4560 afișări
Imaginea articolului Carantina poate reveni până la finalul anului! Responsabil al Ministerului Sănătăţii din Israel: "Al doilea val, în vară. Trebuie să fim pregătiţi"

Carantina poate fi extinsă până la finalul anului! Responsabil al Ministerului Sănătăţii din Israel: "Al doilea val, în vară. Trebuie să fim pregătiţi"

Itamar Grotto, director în cadrul Ministerului Sănătăţii din Israel, specialist în epidemiologie, a declarat în presa de la Tel Aviv că un al doilea val de coronavirus ar putea lovi în vară, odată cu ridicarea restricţiilor. Grotto a spus că Israelul se poate declara mulţumită cu bilanţul actual, dar că nu este momentul pentru neatenţie.
 
"Sper să nu mai avem parte de creşteri ale numărulu ide îmbolnăviri. Am încredere în oameni şi în faptul că se vor proteja pe ei şi îi vor proteja pe ceilalţi. Dar noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice, lucrăm cu mai multe scenarii. Un scenariu are în vedere păstrarea condiţiilor actuale până la iarnă", a spus Itamar Grotto.
 
Numărul cazurilor de îmbolnăviri a scăzut în Israel în ultima perioadă, data de 1 mai fiind ultima cu peste 100 de noi diagnosticări pozitive într-o zi.
 
241 de pacienţi mai sunt internaţi în Israel, dintre care 64 în stare de intubare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici