Câţi morţi numără Singapore, ţară în care 83% din populaţie este vaccinată

  • Ministerul Sănătăţii din Singapore a raportat marţi peste 3.400 de cazuri noi de contaminare cu noul coronavirus şi 9 decese.
  • Ambele cifre reprezentând recorduri pentru ultimele 24 de ore.
  • Dintre cei care au decedat marţi din cauza coronavirusului, 3 erau nevaccinaţi, 4 erau complet vaccinaţi şi 2 primiseră o doză de vaccin.
4857 afișări
Imaginea articolului Câţi morţi numără Singapore, ţară în care 83% din populaţie este vaccinată

Bilanţul total al deceselor este de 130, iar al cazurilor de contaminare - de circa 110.000 în Singapore.

Aproape 40.000 de contaminări au fost raportate doar în ultimele 28 de zile, cu toate că circa 98% dintre cei care s-au testat "pozitiv" în acest interval au avut simptome minore ori deloc.

Un număr de 1.512 contaminaţi sunt însă spitalizaţi în prezent, 247 necesitând oxigen, iar 34 fiind în stare critică, completează Xinhua.

Peste 83% din cei 5,45 de milioane de singaporezi sunt vaccinaţi, dintre care 300.000 cu a treia doză.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici