Video Caz persistent de infectare cu noul coronavirus. O româncă, fotomodel în Italia, este de două luni pozitivă la teste

  • O româncă din Italia este de două luni bolnavă de Covid-19
  • Bianca Dobroiu a făcut şase teste pentru noul coronavirus, toate pozitive
  • Mai multe cazuri de infectare prelungită cu virusul SARS Cov-2 în Italia
7224 afișări

O româncă  din Italia este un caz rar de infectare cu noul coronavirus. Bianca Dobroiu a făcut al şaselea test pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2. Tânăra de 23 de ani locuieşte la Bologna şi este fotomodel. De şase săptămâni este izolată, chiar dacă nu are simptome, potrivit Tgcom24.

„Nimeni nu reuşeşte să înţeleagă. Ştiu că nu sunt singura şi îmi pare rău pentru celelalte persoane care se află în această situaţie, pentru că trăiesc asta pe pielea mea şi ştiu că nu e frumos”, spune Bianca Dobroiu, fotomodel în Italia.

Bianca a fost internată pe 28 februarie, avea febră, frisoane şi ameţea. A suportat boala bine şi, pe 5 martie, a fost externată. De atunci face câte un test pe săptămână şi toate au fost pozitive până acum. Mama ei a făcut trei teste, toate negative, dar este obligată şi ea să stea în casă.

„Cred că situaţia este puţin exagerată, în cazul ei, să stea atâtat timp în casă, degeaba”, spune mama fetei.

Tânăra româncă nu este singura în această situaţie. O italiancă are şi ea două luni de când este infectată şi nici acum nu i-a revenit mirosul. În general, cei cu simptome uşoare sau medii se vindecă în 14, până la 21 de zile. 

Foto: Instagram

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici