Un grup de medici cere restricţii mai dure în Franţa. Momentan, carantina nu este o opţiune pentru Macron

  • Emmanuel Macron se opune propunerii de a carantina Franţa.
  • 41 de medici îi cer preşedintelui Macron o nouă carantină.
  • Emmanuel Macron aşteaptă dovezile că izolarea are efect.
  • Franţa a vaccinat 11,1% din populaţie.
317 afișări
Imaginea articolului Un grup de medici cere restricţii mai dure în Franţa. Momentan, carantina nu este o opţiune pentru Macron

Emmanuel Macron nu vrea să bage Franţa în caratină

Emmanuel Macron nu vrea să bage Franţa din nou în carantină, deşi 41 de directori de spital din regiunea Parisului i-au cerut acest lucru într-o scrisoare deschisă. 

Medicii francezi spun că există riscul de a ajunge într-o situaţie critică, în care vor fi nevoiţi să aleagă pe cine să salveze. Ei cer să se închidă tot, inclusiv şcolile, la fel ca în primăvara trecută.

În mai multe departamente din Franţa circulaţia este restricţionată între anumite ore, mai ales în weekend, iar medicii vor o nouă carantină naţională.

Macron nu cedează şi spune că nu are suficiente dovezi că măsurile de izolare funcţionează. Mizează pe vaccinare, mai ales că săptămâna aceasta Franţa va primi în jur de trei milioane de doze de vaccin. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici