Cei de la Moderna au anunţat că în curând vor lansa rezultatele studiilor privind vaccinul împotriva COVID-19

  • Moderna a fost prima companie care a intrat în studii clinice cu vaccinul anti-COVID-19
  • Tal Zaks spune că vaccinul lor va fi mai bun decât cel dezvoltat de Pfizer
  • Vaccinul dezvoltat de Moderna creează şi anticorpi în organism, dar este şi preventiv
1013 afișări
Imaginea articolului Cei de la Moderna au anunţat că în curând vor lansa rezultatele studiilor privind vaccinul împotriva COVID-19

Cei de la Moderna au anunţat că în curând vor lansa rezultatele studiilor privind vaccinul împotriva COVID-19

Cei de la Moderna vin cu veşti noi privind unul dintre cele mai aşteptate lucruri ale anului: vaccinul împotriva COVID-19. Moderna va dezvălui luna următoare rezultatelor studiilor clinice.

Tal Zaks, directorul medical Moderna, a spus că vaccinul lor va fi mai bun decât cel dezvoltat de Pfizer, cel mai mare concurent al companiei Moderna în momentul de faţă. Acesta a spus că pe lângă faptul că vaccinul este preventiv, creează şi anticorpi, deci poate fi utilizat ca tratament pentru persoanele deja infectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici