Cel mai bătrân supravieţuitor al coronavirusului are 104 ani şi e veteran din al doilea Război Mondial

Un veteran din Al Doilea Război Mondial care tocmai a împlinit 104 ani e cel mai bătrân supravieţuitor al coronavirusului, scrie presa din Oregon, SUA.

824 afișări
Imaginea articolului Cel mai bătrân supravieţuitor al coronavirusului are 104 ani şi e veteran din al doilea Război Mondial

Cel mai bătrân supravieţuitor al coronavirusului are 104 ani şi e veteran din al doilea Război Mondial

Bill Lapschies a fost unul din cei 15 rezidenţi ai unui câmin de bătrâni care au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Doi dintre pacienţi au murit, în timp ce Bill Lapschies s-a recuperat, a anunţat familia sa. Ar fi cel mai bâtrân om din lume care învinge coronavirusul.

Lapschies e născut în 1916, cu doi ani înainte ca pandemia gripei spaniole să omoare 50 de milioane de oameni - 675.000 dintre ei în SUA. Bill a întrat în armata americană în 1943 şi a luptat în Al doilea Război Mondial.

Familia l-a sărbătorit pe veteranul la 104-a aniversare în afara azilului, iar el i-a privit de la geam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici