Centre de vaccinare în masă la Tokyo şi Osaka, înainte de Jocurile Olimpice

  • Japonia a deschis centre de vaccinare la Tokyo şi Osaka
  • Cele două locaţii sunt dedicate persoanelor de peste 65 de ani
  • Puţin peste 12.000 de persoane au murit în Japonia din cauza COVID-19
161 afișări
Imaginea articolului Centre de vaccinare în masă la Tokyo şi Osaka, înainte de Jocurile Olimpice

Centre de vaccinare în masă la Tokyo şi Osaka

Japonia a deschis astăzi centre de vaccinare în masă la Tokyo şi Osaka. Se vrea accelerarea campania de vaccinare, care a început la jumătatea lunii februarie, la câteva luni în urma Statelor Unite şi a multor alte ţări. Cauza a fost lipsa de personal medical instruit pentru administrarea vaccinului. Acum, în cele două locaţii sunt aşteptate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani.

„Dacă 80% sau 90% din populaţie se vaccinează, cred că putem organiza Jocurile Olimpice fără probleme. Accelerarea vaccinării ne va face să ne simţim mai în siguranţă, deoarece ne afectează viaţa socială şi economia", este de părere Munemitsu Watanabe, persoană vaccinată.

„Toată lumea lucrează din greu aici. Dar personalul încă încearcă să se obişnuiască cu acest proces. Cu toate astea, cred că reuşesc să mă vaccinez mai devreme decât credeam", spune şi Midori Hidekawa, un alt rezident din Tokyo.

Până acum în Japonia, peste 12.000 de persoane au murit din cauza COVID-19. Tokyo, Osaka şi alte câteva zone sunt în stare de urgenţă până pe 31 mai, dar este probabil ca măsurile să fie prelungite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici