Cererea pentru servicii de videochat a crescut semnificativ după ce milioane de oameni au rămas blocaţi în case

  • Femeile care lucrează în domeniu câştigă mai mult ca niciodată.
  • O tânără a încasat într-o săptămână cât primea înainte într-o lună.
  • Milioane de oameni, blocaţi în case din cauza pandemiei COVID-19, încearcă să-şi alunge plictiseala.
4752 afișări
Imaginea articolului Cererea pentru servicii de videochat a crescut semnificativ după ce milioane de oameni au rămas blocaţi în case

Cererea pentru servicii de videochat a crescut după ce milioane de oameni au rămas blocaţi în case

Cererea pentru serviciile de videochat a explodat după ce milioane de oameni au rămas blocaţi în case din cauza pandemiei COVID-19, transmit publicaţiile The Sun şi New York Post. 

Este un „scenariu de vis” pentru cei care vând astfel de servicii, potrivit unei angajate din domeniu, Kate Kennedy, în vârstă de 25 de ani.

Tânăra a declarat, pentru New York Post, că şi-a deschis cont pe site-ul OnlyFans în urmă cu o săptămână şi are deja 100 de abonaţi care îi plătesc 10 dolari pe lună. La aceşti bani se adaugă bacşişurile generoase pe care Kennedy le primeşte. Femeia a câştigat într-o săptămâna suma pe care o primea înainte într-o lună.

Joslyn Jane, o altă tânără care lucrează în domeniu, a ajuns să câştige 1.700 de dolari pe săptămână. Înainte de pandemie, media săptămânală era de aproximativ 1.000 de dolari, potrivit femeii de 29 de ani.

Peste 6.000 de persoane au murit din cauza pandemiei COVID-19, iar aproape 163.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut la sfârşitul anului trecut în oraşul Wuhan din China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
videochat,
cerere,
case

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici