Coreea de Sud a anunţat cele mai multe cazuri de coronavirus înregistrate într-o singură zi. Sunt de ordinul sutelor

Coreea de Sud a raportat cea mai mare creştere de cazuri de infecţie cu noul coronavirus într-o singură zi, autorităţile confirmând, vineri, 594 de noi cazuri, informează BBC.

2431 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud a anunţat cele mai multe cazuri de coronavirus înregistrate într-o singură zi. Sunt de ordinul sutelor

Sursa foto: Profimedia

Creşterea aduce numărul total al cazurilor de infectare din Coreea de Sud la 2.931, potrivit Centrului sud-coreean pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (KCDC).

Până acum, 16 oameni au murit din cauza coronavirusului, în Coreea de Sud. Ţara are cele mai multe cazuri confirmate în afara Chinei, locul în care a izbucnit epidemia.

Majoritatea cazurilor de infectare cu virusul Covid-19 au fost înregistrate în oraşul Daegu, situat în sud-estul ţării.

Răspândirea coronavirusului în Coreea de Sud a fost asociată cu grupul creştin „Shincheonji”, considerat de mulţi ca fiind o sectă religioasă. Autorităţile suspectează că membrii grupului s-au infectat reciproc în timpul slujbelor religioase desfăşurate în Daegu, iar apoi au călătorit prin ţară, fără a fi detectaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici